Radyo hakkında
- Bu konu 6 izleyen ve 13 yanıt içeriyor.
-
YazarYazılar
-
27. Eylül 2008: 15:08 #25646AnonimPasif
Esenlik olsun…
Ben bu gün (biraz geç de olsa) forumumuzda radyo olduğunu keşfettim :) Ben her zaman modzilla ile giriyordum, bu gün tesadüf eseri internet explorer ile giriş yaptım ve foruma girince otomatikman radyo açıldı.
Size şunu sormak istiyorum, modzilla ile bu radyoyu dinleyebilme şansımız hiç yok mu? Ya da bir eklenti falan indirsek te bu radyoyu winap ile açsak bu mümkün müdür?
27. Eylül 2008: 16:15 #31055EvangelistAnahtar yöneticiSevgili Üyemiz
Radyomuzu su an icin internet explorer ve Google Chrome ile dinlemek mümkündür.
Fakat diger explorerler icin ( Mozilla, Opera ) calismalar devam etmektedir. Ilerliyen zamanlarda web sayfasi ile ilgili tüm yenilikleri Forum sayfamizda sizlere duyuracagiz.
Ilginiz icin tesekkür ederiz.Webmaster
27. Eylül 2008: 17:45 #31057AnonimPasifMrb. radyoda daha çok vaazlara ağırlık verilmesi mümkün mü?
27. Eylül 2008: 22:49 #31061ArmaganAnahtar yöneticiSevgili Eternal kardesimiz,
Web radyomuzu simdilik internet hizmetlerimize ek olarak bulunduruyoruz. Kullandigimiz ses dosyalarinin büyük cogunlugu ilahi müzikleridir. Bunun disinda Sesli incil dosyalari, incilden ders dosyalari, sohbet ve tanikliklar dosyalari var. Ancak siz de biliyorsunuz, bu tür programlarin yenilerini hazirlamak icin teknik yeterlilik, yer ve zaman gerekiyor. Rab dilerse ilerisi icin incilden yeni dersler, sohbetler ve güncel gelismelerle ilgili yeni programlar yapabilmeyi planliyoruz. Bu yönde dua edebilirsiniz.. :lutfen:28. Eylül 2008: 0:30 #30739AnonimPasifTeşekkür ederim. Rab, yüreğinizde olsun. Rab’bin yüreğinde kalınız.tanri sevgidir
28. Eylül 2008: 2:53 #31063AnonimPasifmerhaba
umarim isinize yarar
firefoxda Internet Explorer acmanızı saglar
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1419
umarım isinize yarar
esenlikle kalın tanrı sizi korusun
28. Eylül 2008: 7:57 #31062EvangelistAnahtar yöneticireal;10000 wrote:merhabaumarim isinize yarar
firefoxda Internet Explorer acmanızı saglar
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1419
umarım isinize yarar
esenlikle kalın tanrı sizi korusun
Böyle bir eklenti ile mümkün ama Mantik olarak firfox ile eklenti olmadan direk olarak acilmasi gerekiyor.!!! Ve firefox Web sayfamiz acildiginda eksik eklenti uyarisi vermiyor. Bu yönde calismalar yapiyoruz .
ilginiz icin tesekkür ederizwebmaster
28. Eylül 2008: 8:45 #31065AnonimPasifhaklısınız
bide bole birsey buldum
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/446
esenlikle kalın28. Eylül 2008: 13:05 #31067AnonimPasifYardımların için çok teşekkür ederim real kardeşim…
28. Eylül 2008: 13:23 #31069AnonimPasifBir şey sormak istiyorum…
Acaba radyo da çalan sohpetleri, incil derslerini, tanıklıkları bilgisayarımıza indirebilme şansımız var mı?
Açıkçası ben bu güne kadar radyoyu hiç dinlemezdim; çünkü müzikle pek aram yoktur; ama radyodaki dersler ve konuşmalar gerçekten de çok hoşuma gitti. Dünden beri bunları dinliyorum; ama malum her daim bilgisayar başında olamıyoruz… Bunları bilgisayara indirsek, cep telefonumuza ya da ipoda yüklesekt de yolculuklarımızda dinleyebilsek… Gerçekten çok güzel olurdu bu…
28. Eylül 2008: 14:12 #31070AnonimPasifyardımcı olabildiysem ne mutlu bana
29. Eylül 2008: 9:55 #31077AnonimPasifEvet tamamen katılıyorum mesela ben bir keresinde radyoda bir vaaz dinlemiştim bir daha da bana tesadüf etmedi her dinlediğimde tek tek bakıyorum ama yok..O vaazı dinletmek istediğim insanlar oluyor mesela ama maalesef dinletemiyorum. Bu yorumları ve vaazları bulabileceğimiz bir yer var mı?
29. Eylül 2008: 10:41 #31079ArmaganAnahtar yöneticiSevgili Eternal,
Sorunuz için çok teşekkür ederim. Radyoda dinlediğiniz bütün sesli dosyaların listesini pop-up penceresi olarak ekrana getirebilirsiniz. Gelen listede konu başlıkları, ilahi, vaaz, sohbet, vs. açıklayıcı bilgiyle aradığınız katogoriyi daha kolay bulabilirsiniz.
Web Radyomuzun player’inin üzerinde, en soldaki birinci Open Media(s) düğmesine (alt çizgi, üzerinde üçgen işareti olan düğmeye) tıklayıp bekleyin. Yeni bir pencere açılacak ve orada tüm seslı dosyaların listesini göreceksiniz. Hangisini dinlemek isterseniz üzerine gidip tıklamanız yeterli olacaktır.
Ayrıca, yine Next Tract düğmesine (soldan beşinci düğmeye -sayaçın solundaki ileriye tuşuna) bastığınızda bir sonraki sesli dosyayı dinlemeye başlayacaksınız.Rabbin esenliğinde kalın..
29. Eylül 2008: 14:52 #31082AnonimPasifEvet çıktı :) çok teşekkür ederim gerçekten :))
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.