Re: çarmih.

#36107
Anonim
Pasif

Sevgili arkadaşlar. Sitenizi inceledikçe şunu farkettim. Siz bana yaptığınızı tüm insanlara yapıyorsunuz. Tekvin ne yazdı bilmem ama yayınlamamışsınız. Yayınlamamanızı normal karşılayabilirim. Ancak şurda yaptığınız çelişki değil midir acaba:

* işinize gelmeyeni yazmayarak insanların doğruları görmesini engellemeye mi çalışıyorsunuz? Kendinize güveniniz yok mu? Kendi doğrularınızdan şüphe içinde olmasanız herkesin her söylediğini yayınlayabilirsiniz kanaatindeyim.

* Bana yazımla ilgili önyargılı demişsiniz ancak sizlerde şunu gördüm, sizler bizlerden saygı ve önyargısızlık beklerken kuran hakkında ağza alınmaması gereken şeyleri yazmaktan ve yayınlamaktan çekinmiyorsunuz. Sizin kutsalınba saygı istiyorsanız başkasının kutsalına da saygı göstermelisiniz. İşte aramızdaki fark bu zaten, biz Hz. isaya da inandığımız için dinimizin gereği olarak zaten ona küfretmeyiz, çünkü bu dinden çıkarır, ancak sizler kurana hakaret etme cüretini kendinizde bulabiliyorsunuz. Ahiret gününde rabbim sizinle benim aramda şahit olsun!

* Bir arkadaşım mucizelerden bahsetmiş, tek allahtan geldiğini incilin söylemiş. DOĞRU! Peki aynı mucizeleri sonrasında getirene neden inanmıyorsunuz, madem böyle mucizeler sadece yaratıcıdan gelir, neden Hz. Muhammedin mucizelerine inanmıyorsunuz?

Sizlere daha çok şey yazılabilir ancak daha tartışmayı beceremeyen, kendi gerçeklerine ters gelen şeyleri yayınlamaktan korkan (çünkü asıl gerçek gizlenmek isteniyor) insanlara söyleyecek fazla sözüm yok, Allah hepinizi doğru yola iletsin inşallah…